Bliksem & Vetje

Ahum ahum, mogen wij even je aandacht? Wij zijn Bliksem en Vetje, 4 maandjes oud en zwart als de nacht. Van de dag zijn we nog een beetje bang, maar wanneer het donker wordt, houden we onze speelse kuren niet lang in bedwang.

Ik, Vetje, ben een glanzende dame met een mooi wit kraagje. Ik ben er nog niet zeker van dat jullie mensen wel te vertrouwen zijn, maar ik ben best wel moedig en aan een leuk speeltje kan zelfs ik niet weerstaan.

Ik, Bliksem, ben een aaibare kerel met een vachtje zacht als dons. Ik slaap lekker veel en ronk erop los als je me aan m’n oortjes kriebelt. Je mag zelfs m’n buikje aaien, maar dat geknuffel durf ik alleen als ik onder een tafel of een zetel mag blijven liggen… 

Wij zijn samen op zoek naar een huisje met, of zelfs zonder tuintje, als we er maar een heel geduldig baasje bij krijgen die ons nog wat tijd gunt om te ontdooien naar mensen toe. Kleine kindjes zijn waarschijnlijk geen goed idee (die maken zo eng veel lawaai), maar met de grotere exemplaren kunnen we zeker wel overweg. Wie o wie wil ons nog wat tijd geven om te wennen aan mensen en houdt rekening met onze wensen?

Bliksem & Vetje niet meer ter adoptie!