Bounty en Odette

Bouncing Bounty en Onweerstaanbare Odette

Wij zijn een stoere kater van 2 jaar en een kleine maar fijne kattin van 1 jaar. En wij zijn BFF’s! Best-friends-for-life! 

Ik, Bounty, ben een knuffelaar eerste klas. Overal wil ik bij zijn, een aaike hier, een lief woordje daar, samen chillen in de zetel,… zaaaalig! Soms een beetje té enthousiast, daarom word ik niet geplaatst bij kinderen onder de 10 jaar, omdat je toch wel wat lichaamstaal moet kunnen lezen. 

Odette is een speelse curieuzeneus, die wel graag komt knuffelen als ze het niet te druk-druk-druk heeft. Elk vliegje, pluisje, geluidje moet namelijk grondig onderzocht worden. En ze moet veel met mij spelen, uiteraard. 

Komen jullie snel kennismaken? Odette doet nog even haar ronde, maar ik lig al klaar in mijn reismandje, hoor!

Bounty en Odette kwamen allebei zwaar gehavend in opvang. Odette is volledig hersteld, maar door de instabiliteit van Bounty’s achterpoot zoeken ze samen een binnenhuisthuis. Hij heeft er momenteel geen last van, maar veel springen en klimmen is toch te riskant. Mogelijk is er in de toekomst nog wel een ingreep nodig, maar daar kan ZIL onder bepaalde voorwaarden financieel helpen.

Een eerdere adoptie wees uit dat ze niet met een hond kunnen, andere katten zouden geen probleem mogen zijn. Nieuw personeel en een nieuwe omgeving waren ze dan wel heel snel gewoon.

Wil je Bounty en Odette adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier