Cala en Flo

Dit zijn Cala en Flo, broer en zus, of dat denken ze tenminsteā€¦ De dierenarts ontdekte namelijk dat Flo haar babytandjes al gewisseld had, terwijl er bij die kleine Cala nog niets te zien was. Zo bleek Flo plots 16 weken oud en Cala nog maar 14 weekjes. Daarom is Flo dus altijd als eerste weg is met een nieuw speeltje šŸ˜‰ Maar dat vindt Cala niet erg, hoor! Hij wacht gewoon wel even tot Flo het beu is. 

Flo is een mooi ros en avontuurlijk meisje. Ze maakte al eens een tochtje naar de verboden bovenverdieping en glipt als een wervelwind door elke deur die geopend wordt. Gelukkig is ze dan meestal zo enthousiast aan het ontdekken dat we haar snel terug konden vatten, maar we denken dat een huisje met een tuin haar wel gelukkig gaat maken.

Cala is een zwarte en iets rustigere kerel, maar als er vliegen in de buurt zijn, rust hij niet vooraleer die gevangen zijn. Hij is verzot op lekker eten en hij blijft geduldig aan je zijde als je aan het koken bent. Je weet nooit wat er al eens op de grond valt. 

Deze twee katjes zijn echt ongelofelijk lief en komen heerlijk bij je knuffelen als ze moe zijn. Ze spelen graag met oudere kinderen, maar kunnen waarschijnlijk ook snel wennen aan kleintjes. Ze kennen tot nu toe geen andere dieren, dus zij zoeken bij voorkeur een nieuwe thuis voor hun twee alleen. 

Wil je Cala en Flo adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier