Eefje

Eefje

Hoi, ik ben Eefje, een jonge kattin (ongeveer 2 jaar) en fiere mama van Jip en Kian. Nu mijn twee jongens wat groter zijn, is het tijd dat ik op zoek ga naar een nieuwe thuis voor mezelf. 

Ik ben een heel lief en rustig kattinnetje. Ik kom heel graag bij jou liggen en aaitjes worden enorm geapprecieerd. Misschien wil jij wel mijn nieuwe aaitjes-provider worden? 

Eind juli mag ik naar mijn nieuwe thuis vertrekken. Ik zou heel graag een thuis hebben waar ik voldoende aandacht krijg. Een tuintje mag, maar hoeft niet, ik kan ook als binnenkat door het leven gaan als er genoeg afleiding is zodat ik me niet ga vervelen. Ik ben het gewoon van met andere katten om te gaan, dus ook dat zou moeten lukken als je ons de tijd geeft om elkaar te leren kennen. Heel jonge kindjes zijn misschien wat te druk voor mij. 

Momenteel heb ik een probleempje aan mijn linkeroog dat in behandeling is. Het is nog niet duidelijk of dit blijvend zal zijn of dat het helemaal opgelost kan worden. Daar vertelt mijn opvangmama je met veel plezier meer over. Ik laat het niet aan mijn hart komen alleszins. 

Mag ik eind juli dan jouw nieuwe beste vriendin worden? 

Wil je Eefje adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier