Jip en Kian

Jip en Kian

Hallo, ik ben Jip. Een zwart katertje van 12 weekjes jong. Aaitjes zijn voor mij als de lekkerste snoepjes, ik geniet er intens van! Ik ben een heel lief katertje en kom graag op je schoot zitten. Als een echte speelvogel heb ik veel energie en ga ik geen avontuur uit de weg. 

Mijn broertje Kian en ik zijn echt 8 pootjes op 1 buik. Hij ziet er met zijn rosse vacht iets anders uit dan mij, maar wij zijn echt de allerbeste vrienden. We spelen graag samen, slapen graag samen, en we gaan graag samen op avontuur. Kian is iets minder snel te verleiden dan mezelf tot aaitjes, maar eens hij je beter kent, komt ook hij graag zijn charmes met jou delen. Kian is eerder een kat-uit-de-boom-kijken type.

Eind juli zijn wij klaar voor adoptie en gaan wij samen op zoek naar een nieuwe thuis. Kunnen jullie tegen dan een gouden mandje voorzien voor ons? Een tuintje mag, maar is niet strikt noodzakelijk als we genoeg speelgelegenheid krijgen binnen. Andere katten zouden geen probleem mogen zijn, als ze onze energie-niveau’s aankunnen en je ons langzaam introduceert. Met kindjes kunnen we zeker ook wel leren samenleven. 

Wij beginnen alvast onze valiesjes te pakken! 

Jip en Kian niet meer ter adoptie!