Kika

Kranige Kika

Dag lieve mensen, 

Ik ben Kika, een senior katje van 13 lentes oud. Mijn favoriete hobby’s zijn dan ook rusten en slapen en nog een beetje rusten. Spelen, dat ken ik niet, mijn opvangmama heeft al vanalles geprobeerd, maar ik steek lekker geen poot uit naar die balletjes en muisjes. 

Ik ben trots op mijn mooie blinkende zwarte vacht en ik hou van knuffelen wanneer ik er zelf om vraag. Als je iets doet dat ik niet graag heb, laat ik dat ook wel duidelijk horen. Op mijn leeftijd laat je niet meer met je sollen he ;). Kleine kindjes vinden dit misschien net iets te eng, dus dat is geen goed idee. 

Mijn lijfje heeft al wel wat afgezien over de jaren. Ik heb 2 maal per dag een medicijntje nodig voor mijn schildklier, maar dat eet ik heel flink op in een lekker sausje. Daarnaast zijn mijn nieren ook niet meer tiptop in orde, dus daarvoor volg ik een aangepast nierdieet, dat is voorlopig voldoende. Ik hoor ook niet meer zo goed, dus ik miauw naar het schijnt ook heel luid (zeggen ze hier). 

Ik ben op zoek naar een gouden mandje waar ik rustig kan slapen, eten en knuffelen. Een tuintje ozo heb ik niet nodig, ik vind het binnen prima. In mijn nieuwe thuis ben ik liefst wel de enige prinses, ik kom niet zo goed overeen met andere huisdieren.  

Mag ik misschien bij jou komen wonen? 

Dikke poezenpoot van Kika

P.S. omdat Kika een dame op leeftijd is, wordt haar adoptiebijdrage verlaagd naar 160 euro. 

Kika niet meer ter adoptie!