Olaf & Miro

Hoi hoi! Wij zijn Olaf (tijger) en Miro (zwart, met iets langer haar), twee broertjes van 3 maanden oud en samen op zoek naar een nieuwe thuis. 

Laat mij, Olaf, eerst even het woord nemen. Ik ben een lieve, ongeremde stuiterbal. Spelen is mijn lieve leven en alles is dan ook speelgoed voor mij. Ook mensen zijn echt prima speeltuigen, je kan erop klimmen, je kan erop liggen, je kan erover springen, dat vind ik allemaal supertof. 

Ik heb ook een lief karaktertje, maar ik kan nogal overweldigend zijn soms (bvb. op hele kleine kindjes). 

Mijn broer, Miro, is iets rustiger dan mezelf. Hij is meer het afwachtende type en laat mij eerst mijn gang gaan voor hij volgt. Ook hij speelt heel erg graag, maar dan iets minder uitgelaten dan mij. Deze zwarte schoonheid zet ook al eens graag zijn ronkmotortje aan als hij echt gelukkig is (bvb. als hij thuis kwam na zijn castratie).

We zijn allebei heel sociaal naar mensen toe en niet bang, we kennen mensen al vanaf onze geboorte. Liefst zijn we in je buurt en volgen we je door het huis op zoek naar nieuwe avonturen en spelletjes. Oppakken hebben we niet altijd supergraag, maar oh wat fijn zouden we het vinden om een familie te vinden die ons dagelijks onze dosis aaitjes wil geven en met ons wil spelen! Kinderen zijn geen enkel probleem en zeer welkom als speelkameraadjes. 

We zoeken een thuis met een tuintje zodat we later nog meer kunnen gaan verkennen als we groot zijn. Andere katten zijn waarschijnlijk geen probleem, honden kennen we niet. 

Hebben jullie zo’n thuisje voor ons? 

Olaf & Miro niet meer ter adoptie!