Pepper en Ace

Pepper en Ace

Hallo allemaal!

Wij zijn Ace (grijs getijgerd) en Pepper (ros getijgerd). Wij zijn twee broertjes en zijn ongeveer 3 jaar oud.

Ik, Pepper ben momenteel nog heel erg bang en zoek het liefst van al goede verstopplekjes op. Op dit moment vind ik het nog niet zo fijn als je te dichtbij komt. Ik haal dan uit en durf al eens te blazen. Ik bekijk het allemaal liever vanop een afstandje.

Mijn broertje Ace durft al iets meer dan ik. Ace heeft wat tijd nodig om je te leren kennen en ook hij blijft wel voorzichtig. Maar eenmaal je zijn vertrouwen hebt gewonnen, word je volop verwend met kopjes en knuffeltjes. Dan hoor je zijn ronkmotor op volle toeren draaien (wel steeds vanop zijn veilige plekje).

Ace houdt er ook erg van om broodjes te kneden met zijn pootjes. Verder is hij een echte smulkont. Hij smult zelfs van dat lekkere natvoer van zijn broertje..want ja.. het is nu toch wel zonde om al dat lekkers te laten liggen?  

Op dit moment zijn we beiden nog erg verlegen. Spelen vinden we nog te spannend. Aangezien we beiden snel schrikken van harde geluiden hebben we graag een huis met veel verstopplekjes waar we ons kunnen terugtrekken indien we hier nood aan hebben.

Momenteel komen we nog niet op je schoot liggen, dat is nu nog veel te spannend maar wie weet komt dat nog wel..

Vermits we gesteld zijn op een rustige omgeving komen we liever niet in een gezinnetje terecht met andere dieren of met jonge kinderen. We komen graag terecht in een huisje waar we alle tijd en liefde krijgen om op ons eigen tempo open te bloeien en bij mensen die onze kattentaal goed kunnen lezen.

Heb jij die gouden mand voor ons klaarstaan?

Vul dan snel het formulier in!

Wil je Pepper en Ace adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier