Rosie & Poppy

Rosie en Poppy

Hallo allemaal! Wij zijn Rosie en Poppy. Twee super lieve zusjes van 3 maanden oud. Spelen kunnen we als de beste, door tunnels sluipen, achter balletjes lopen en klimmen in de krabpaal. Maar daar worden we moe van, en dan komen we graag dicht tegen je aan liggen om te genieten van wat aaitjes en knuffels. Kindjes of andere poesjes om mee te spelen zijn voor ons geen probleem.

Wij brengen bij onze adoptie wel een grote rugzak mee waar je moet mee rekening houden. 

Want, zoals je ziet zijn wij raskatjes. Omwille van genetische problemen is ons ras op de lijst gezet van verboden rassen. Op een bepaald ogenblik kunnen wij dus last krijgen van allerlei problemen zoals gewrichts- en kraakbeenproblemen. Een jaarlijkse controle is daarom een must. Medische kosten kunnen oplopen om ons een veilig en pijnloos leventje te geven. We mogen ook nooit weggegeven of verhandeld worden.  Enkel Zwerfkat in Leuven heeft het wettelijk recht om bij afstand ons terug te nemen. Ook mogen wij niet buiten vermits er daar veel gevaar is voor ons broos beender gestelte. 

Je begrijpt dat hierdoor de screening voor het juiste adoptiegezin ook strenger zal verlopen dan normaal. Wil je ons adopteren zet dan al duidelijk in je aanvraag dat je je bewust bent van het medische en wettelijk dossier dat ik meebreng.

Wij hopen snel van je te horen!

Rosie & Poppy niet meer ter adoptie!