Rusco

Sociale Rusco

Hoi! Ik ben Rusco, een katertje van ongeveer 1 jaar jong. 

De lieve mensen van Zwerfkat In Leuven vonden mij graatmager en vol met teken en vlooien, ik had een heel circus bij op mij zeiden ze. Gelukkig mocht ik naar een hele lieve opvangmama en werd ik snel verlost van mijn circus. Na mijn 10 dagen quarantaine mocht ik ein-de-lijk kennis gaan maken met mijn opvangbroertjes. Heerlijk was dat! Ik ben niet zo graag alleen, geef mij maar een gezellig speelkameraadje! 

Ik kom supergoed overeen met mijn opvangbroers en wij spelen en slapen heel veel samen. In mijn nieuwe thuis is een andere sociale kat dus zeker een must, zodat ik een nieuw vriendje kan maken. Ik ben best een rustige kat voor de rest die houdt van een dutje hier en daar. Ik kom ook wel eens graag naast jou liggen en aaikes zijn altijd leuk! Mijn buikje is heilig en mag je soms heel eventjes aaien, maar dan is het weer van mij alleen hoor! 

Heb jij een nieuwe thuis voor mij? Met een tuintje waar ik op termijn terug buiten kan? En een leuke sociale soortgenoot om mee te rollebollen en gezellig tegenaan te slapen? Kindjes ken ik niet, maar zouden geen probleem mogen zijn als ze een klein beetje rustiger zijn zoals mij. 

Rusco niet meer ter adoptie!