Sion

Verlegen Sion

Sion is een getijgerde kater van ongeveer 6 jaar oud.

Voor hem zijn we op zoek naar een speciaal iemand waar hij zich veilig voelt. Sion is een ontzettend bange kat en dit laat hij merken door naast de kattenbak te plassen. Kinderen en teveel drukte in huis zijn dus niets voor Sion, hij houdt van een rustige omgeving. Zelfs onbekende of luide geluiden jagen hem angst aan.  

Voor zijn angsten krijgt hij ondersteunende medicatie, evenals aangepaste voeding nadat bij hem blaasstenen verwijderd werden. Helaas heeft hij ook nog eens positief getest op FIV waardoor hij enkel als binnenkat geplaatst wordt, zonder andere katten.

Sion ligt graag in dezelfde ruimte als waar jij bent en hij laat zich af en toe al eens voorzichtig aaien. Spelen met een hengel of trappelkussen vindt hij enorm leuk! Zijn nieuwe baasje is liefst voldoende thuis en kan wel wat tijd voor hem vrij maken. Wie weet kruipt deze angsthaas dan wel uit zijn schulp en leert hij dat mensen hem best veel te bieden hebben. 

Denk jij dat jij het winnende lot bent voor Sion, vul dan het adoptieformulier in als je met hem kennis wil maken. Lees zeker ook wat meer over FIV en wat dat betekent op onze website: https://zwerfkatinleuven.be/katten/adopteer-een-kat/.

Wil je Sion adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier