Skippy

Dag iedereen! Ik ben Skippy, een jonge energieke kater met een plusje. Dat betekent dat ik kattenaids heb, maar momenteel ben ik nog kerngezond verklaard en heb ik helemaal nergens last van. Het betekent wel dat ik best binnen gehouden wordt, of nog liever, met toegang tot een afgesloten tuintje. Lees alvast wat meer na over FIV (een ander woord voor kattenaids) op https://zwerfkatinleuven.be/adoptie!

Ik heb mijn naam niet gestolen, want ik ben een echte stuiterbal! Ik klim graag, spring graag, speel graag, jaag graag en dat allemaal liefst zoveel mogelijk. Je moet dus zeker bereid zijn om elke dag met mij te spelen, al helemaal als ik mijn leventje binnen ga doorbrengen. 

Ik hou ook enorm van eten. Mijn opvangmama probeert me zelfs trucjes aan te leren met lekker snacks. Ze zegt dat ik best een slimme jongen ben! Je kan en mag mij oppakken en aaien, maar bij plotse bewegingen of harde geluiden ben ik soms wel wat bang. Dan ga ik blazen om mijn angst te uiten, maar met een aaitje kan je mij direct gerust stellen. 

Op andere katten ben ik niet zo tuk, dus ik zoek een thuis voor mij alleen (en heel veel leuke speeltjes!). Vanwege mijn onstuimigheid, heb ik af en toe al eens per ongeluk een hand vast, het verschil tussen aaien en spelen is niet altijd duidelijk voor mij (die gekke mensen met hun gekke handen ook altijd). Daarom word ik best niet bij kleine kindjes geplaatst. 

Wil je eens kennis komen maken met mij? 

Skippy niet meer ter adoptie!