Stan

Sportkot Stan


Ellu Ellu, Hier ben ik weer, Stan de Man, Stanneloni, Stanninski, Stanneman.

De enige echte zwarte sportkotkat. 15 jaar lang heb ik daar de buurt onveilig gemaakt.
Een aaitje hier, wat eten daar, met wat chance lekker binnen slapen. De studenten deden het maar al te graag. Het leven was goed! Ze hadden mij daar graag :D.

Nu heb ik in 1 van mijn vechtescapades kattenaids (FIV) opgelopen. Wat een bummer. Gedaan met de buitenpret. Maar niet getreurd, als oude rakker is mijn hoofdbezigheid toch couchpotato zijn. Lekker knarren in de zetel, knus op een warm deken liggen of even languit op het tapijt snurken is what I’m all about.

Andere katjes rond mij wordt moeilijk … ik wil ze namelijk niet besmetten. Buitengaan al even zeer. Een afgeschermde tuin zou echt toppie zijn!

Men oude gewrichten maken mezelf wassen ook wat moeilijk… Maar dat is niet waar bij jou hoor! Neuzen, haren of hoofd moeten er aan geloven. Ik maak alles proper voor jou, graag gedaan!

Nu heb ik wel graag mijn rust en vrijheid. Heel jong kindergezelschap is misschien wat te veel. Men oortjes doen het ook niet meer naar behoren … dus babbel ik iets luider om het toch zeker te horen.

Ik ben dus op zoek naar een nieuw plekje, waar ik mij rustig kan settelen. Kom zeker een langs om mij te leren kennen! Tot snel! Lekjes van Stanneman!

Lees zeker ook de informatie over FIV na op onze website: https://zwerfkatinleuven.be/katten/adopteer-een-kat/.
Omwille van zijn hogere leeftijd, wordt de adoptiebijdrage voor Stan verlaagd naar 160 euro. 

Wil je Stan adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier