Victor & Felix

Hallo daar! Wij zijn Victor (zwart-wit) en Felix (tijger), twee broertjes van 3 maanden oud en samen op zoek naar een nieuwe thuis. 

Laat mij, Victor, eerst even het woord nemen. Ik ben een lieve kleine, onstuimige pluizenbol. Dat vat het eigenlijk mooi samen. Mijn opvangmama zegt dat ze af en toe wel eens verdrinkt in mijn mooie ogen. Als ze mij aaitjes geeft, zet ik mijn ronkmotortje wel eens graag aan. 

Felix, mijn broer, is altijd druk druk bezig. We spelen er samen los, maar Felix bedenkt ook graag manieren om ergens op te klimmen waar hij nog nooit geweest is of om uit onze kamer te ontsnappen. Hij zoekt het nieuwe avontuur op, maar kan, net zoals mij, toch ook af en toe nog goed verschieten van nieuwe geluiden. 

We zijn allebei heel sociaal naar mensen toe en niet bang, we kennen mensen al vanaf onze geboorte. Liefst zijn we in je buurt en volgen we je door het huis op zoek naar nieuwe avonturen en spelletjes. Oppakken hebben we niet altijd supergraag, maar oh wat fijn zouden we het vinden om een familie te vinden die ons dagelijks onze dosis aaitjes wil geven en met ons wil spelen! Kinderen zijn geen enkel probleem en zeer welkom als speelkameraadjes. 

We zoeken een thuis met een tuintje zodat we later nog meer kunnen gaan verkennen als we groot zijn. Andere katten zijn waarschijnlijk geen probleem, honden kennen we niet. 

Hebben jullie zo’n thuisje voor ons? 

Victor & Felix niet meer ter adoptie!