Alice en Clyde zijn niet meer ter adoptie!!

Alice en Clyde
 
Dag allemaal, dit zijn Alice en Clyde. Alice is een witte kat van ongeveer 3 jaar, die houdt van aaitjes. Het liefst ligt ze in haar mandje en kijkt ze naar de voetgangers die voorbij komen op straat. Ze is een heel sociale kat, die regelmatig langskomt voor een krabbel achter haar oren, of aaitje over haar hoofd. Ze wordt niet zo graag opgepakt, maar misschien komt dat nog als ze wat meer gewend is. Ze komt wel graag naast je staan op de zetel. Haar miauwtjes laten het altijd meteen weten als ze honger heeft, je hebt geen wekker meer nodig 😉
 
Alice komt samen met haar vriendje Clyde. Ook Clyde is drie jaar oud, en hij is een kater. Clyde houdt niet zo van veranderingen en is erg op zijn hoede. Na zich een paar dagen verstopt te hebben onder de zetel, heeft hij een vast plekje gevonden op de zwarte stoel, onder de tafel. Daar kan hij soms de hele dag liggen ronken! Clyde heeft al veel meegemaakt en wordt (nog) niet graag aangeraakt, maar hij voelt zich steeds meer en meer op zijn gemak in huis. Waar hij de eerste week nog angstig wegliep als we in zijn buurt kwamen, blijft hij nu rustig op zijn stoel liggen. Alleen aaien is nog een brug te ver. Als hij een vast gezinnetje heeft gevonden en aan zijn nieuwe huisgenoten kan wennen, verandert dat misschien nog. 
 
De katten hebben voorlopig nog geen ervaring met kinderen en hebben enkel binnen gewoond. Clyde gaat wel graag aan de vliegendeur zitten om naar buiten te kijken als de achterdeur openstaat, dus misschien heeft hij wel interesse om een stapje in de wereld te zetten. Clyde en Alice worden graag samen geadopteerd, zodat Alice haar vriendje nog wat langer kan beschermen. Er is liefst geen andere kat in huis aanwezig, zodat ze rustig kunnen wennen. 
 
Help jij deze lieverds aan een forever home? Alice zal je belonen met een massa kopjes en knuffeltjes, en Clyde zal je eeuwig dankbaar zijn voor een rustig plekje. Tot binnenkort!

Wil je Alice en Clyde adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier