Amélia en Louise zijn niet meer ter adoptie!!

Amélia en Louise
 
Maak kennis met de zusjes Amélia en Louise, twee pootjes op 1 buik, 2 sprankelende sterren uit een nestje van vijf ondeugende kittens. Ze zijn van gewicht en gestalte de 2 kleinste van de hoop maar tellen voor 4 😉 

Getijgerde Louise is een nieuwsgierige en speelse meid die ervan houdt om met alles en iedereen te spelen. Haar energie kent soms geen grenzen, maar als ze dan KO is legt ze zich ter plekke neer en slaapt ze als een roosje.  Ze smelt voor knuffels en geniet intens van streeltjes over haar zachte vacht.  
 
Kleine Amélia, het zwarte kitten met een klein wit plekje op haar keel is terughoudender. Ze observeert de wereld, schrikt wat sneller van nieuwe geluiden en kruipt dan weg. Voldoende schuilplekjes zijn dan ook een must. 
Samen vormen Amélia en Louise echt een perfect duo.  
 
Deze schattige zusjes worden klaargestoomd om vanaf 20 juli om een gezellige thuis te vinden waar ze samen kunnen opgroeien en hun avonturen kunnen delen.  Kinderen zijn geen probleem mits ze goed begeleid worden over hoe omgaan met kleine kittens. Op termijn zullen ze graag de tuin verkennen. Als je op zoek bent naar dubbel plezier en dubbel geluk, dan zijn Amélia en Louise de perfecte aanvulling op je gezin.

Wil je Amélia en Louise adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier