Balthazar is niet meer ter adoptie!!

Bliksemsnelle Balthazar

Ik ben Balthazar! Een héél energetische kitten van ongeveer 12 weken oud. Zei ik héél energetisch? Ik bedoel eigenlijk heel heel heel heel energetisch. Mijn opvangmama zegt dat ze nog nooit zo’n bliksem in huis gehad heeft als mij, bestaat er zoiets als adhd bij katten? 

Erg sociaal en nieuwsgierig ben ik. Ik ga graag op verkenning en kruip overal in/op/onder/langs/tussen en ben van bijna niks bang. In mijn nieuwe thuis is het wel een must dat er een leuk, jong kattenvriendje aanwezig is voor mij waarmee ik samen op verkenning kan. Die kan ook maar beter een goede voorraad energie hebben om mij bij te houden 😉 Mijn kleine pleegzus is een beetje een softie en ze heeft mij dan ook nooit geleerd dat bijten tijdens het spelen niet zo tof is. Ik hoop dat mijn nieuwe vriend mij wel een klein beetje onder de knoet houdt en mij wat intoomt daarin. 

Een hond heb ik nog niet ontmoet, dus ik weet niet wat ik daarvan moet denken, maar mijn opvangmama zegt dat ik heel stoer ben en niet zo snel schrik heb. Als je mij als binnenkat zou willen houden (ik weet niet of ik het aanbeveel, zot veel energie weet je), moet ik zeker genoeg ruimte hebben om rond te crossen en holderdebolder door het huis te vliegen. 

Een echte knuffelaar ben ik niet omdat ik meestal te druk bezig ben met vanalles en nog wat, maar als ik na heel veel spelen moe ben, dan vind ik het wel leuk om bij mijn opvangmama te gaan liggen en aaitjes te krijgen!

Wil je Balthazar adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier