Billie en Lily zijn niet meer ter adoptie!!

Billie en Lily

Hoi iedereen, wij zijn Billie (torti) en Lily (tijgertje met ros), twee knettergekke zusjes van 3 maanden oud. Wij hebben bakken energie en je ziet ons dan meestal ook door de kamer zoeven achter een balletje, muisje, papiertje, of gewoon achter elkaar. 
 
Lily beschouwt mensen soms ook als haar persoonlijke speeltuin. Voor je het weet, is ze op je schouder geklommen en zit ze met je haar te spelen. Zij kan wel wat overweldigend overkomen (bvb. op kleine kinderen). Billie is net iets kalmer naar mensen toe, al durft zij je ook al wel eens bespringen, en is ook iets sneller bang (van stofzuigers bijvoorbeeld).  
 
Beide zijn ze heel sociaal naar mensen toe en niet bang, ze zijn vanaf hun geboorte met mensen opgegroeid. Ze zijn dan ook liefst in de buurt en volgen je graag door het huis op zoek naar nieuwe avonturen. Oppakken hebben ze niet supergraag, maar oh wat fijn zouden ze het vinden om een familie te vinden die hen hun dagelijkse dosis aaitjes wil geven en met hen wil spelen. 
Kinderen zijn dan ook geen enkel probleem en zeer welkom, zolang de kinderen zelf niet bang zijn van wat energetisch rondgezoef. 
 
Een thuis met een tuintje waar ze later in kunnen gaan spelen is ook een must. Andere katten zouden geen probleem mogen zijn, honden kennen ze niet. 
 
Hebben jullie zo’n thuis voor ons? 

Wil je Billie en Lily adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier