Bollie en Billie zijn niet meer ter adoptie!!

Gentleman Billie en La Diva du Divan Bollie

Dag iedereen,

Mogen we onszelf even voorstellen? Wij zijn zwarte kater Billie en zwart-witte kattin Bollie van 5 jaar oud. We zijn een onafscheidelijk duo dat samen op zoek gaat naar een gouden mand.

Ik, Gentleman Billie, ben de grootste knuffelaar ooit en geniet intens van aaitjes van ons moeke. Ik hou van zachte dekens of kussens en vooral van veel, heel veel aandacht. Ik hecht me snel aan mijn personeel, maar vreemde mensen vind ik wel eng. Maar dat maakt ons Bollie dan weer helemaal goed met haar zelfzekere “je ne sais quoi”-houding.

Bollie is een diva die graag paradeert door het huis en poseert op de divan. Een koningin die weet wat ze wil en haar grenzen goed aangeeft. Ze is zeer nieuwsgierig en wil liefst alles rondom haar gezien hebben zodat ze weet wat er zoal gebeurt. Nieuwe mensen schrikken haar niet af, daar komt ze graag iets tegen zeggen. Ze moet toch weten wie er haar kasteel binnen treedt?! Haar hobby is rondwandelen, eten en aaitjes krijgen op de momenten dat zij dat wil.

Wij zijn 2 hartendieven die dolgraag liefde krijgen en geven. In een nieuwe thuis waar er rust en stabiliteit is. En best met nieuwe baasjes die veel tijd voor hen hebben. Geen andere diertjes dus en geen kindjes. Een tuintje is perfect voor mijn vangskills en ons Bollie haar conditie want ze eet nogal graag. Een beetje té graag. Hum hum.

Heb jij een mand voor ons tweetjes? Vul dan maar snel ons adoptieformulier in want we willen echt graag dringend naar onze furrrrever mand.

Wil je Billie en Bollie adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Bollie en Billie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier