Bono is niet meer ter adoptie!!

King of the Divan Bono

Hallo allemaal,

Ik ben Bono, een prachtige bruine, getijgerde kater van 11 jaar oud. Een stevige brok liefde van 6 kg. Alstublieft, dank je wel. Ik slaap liefst de hele dag (en nacht) naast je. Ik heb graag dat je veel thuis bent om mij te aaien, en knuffeltjes vind ik ook de max. Geen haar op mijn hoofd denkt aan krabben. Ons mama bij ZIL zegt dat ik echt poeslief ben. En ze heeft altijd gelijk.

Ik kan ook goed om met kids, maar contact met andere katten en honden heb ik tot dusver nog niet gehad. Daar zijn dus geen zekerheden over. Ik heb tonnen liefde nodig en zal daar ook luidkeels om vragen. Zoetgevooisd, als ik ben. Net zoals mijn beroemde Ierse naamgenoot.

Ik ben een kamerkat pur sang. Naar buiten gaan interesseert mij hoegenaamd niet. Ik heb een hartruisje dat door de dierenarts werd gecontroleerd en verder geen problemen geeft. Ik gebruik de kattenbak voorbeeldig en neem daar per ongeluk wel eens wat korrels uit mee met mijn pootjes sapperlootjes. Dus regelmatig stofzuigen is een aanrader.

Heb jij een comfortabele canapé waarop wij samen kunnen chillen, à volonté? Olé! Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in, zodat we eens kunnen kennismaken. Tot dan!

Wil je Bono adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier