Bounty en Odette zijn niet meer ter adoptie!!

Bounty en Odette

Hey daar! Wij zijn Bounty en Odette, een koddige kater van 16 maanden oud en een kirrend kattinnetje van bijna 7 maanden. Wie de ZIL-pagina volgt kent mij, Bounty, nog van de vreselijke breuk aan zijn achterpoot. Intussen is die redelijk goed genezen en spring, klim en ren ik door het huis rond. Ik heb er wel een knik in mijn loopje aan overgehouden, mijn opvangmama noemt dat mijn bachata-heup. En mogelijk heb ik later wel nog een extra operatie nodig omdat mijn gewrichtsband in die poot weg is. Omdat dit nogal een grote kost zou zijn heeft ZIL beslist om (onder strikte voorwaarden) de kosten voor de operatie te dragen indien nodig. Daarnaast kan het ook zijn dat ik later wat artrose krijg en daar dan wat medicijnen voor moet nemen (maar worden we niet allemaal wat stijver met de jaren?)

Ik zoek een thuis waar ik veel aaitjes krijg en waar ik mijn tomeloze energie mag rondstrooien. Graag een thuis waar ik veilig binnen kan blijven. Met mijn krammikige poot in echte bomen klimmen ga ik niet riskeren, stel je voor dat ie terug stuk gaat. 
 
Kinderen zijn ok, maar best geen kindjes onder de 12 jaar.  Doordat mijn socialisatie pas op latere leeftijd is begonnen weet ik soms niet goed waar mijn grenzen liggen en kan ik al eens bijten. Niet slecht bedoeld hoor, gewoon een stevige liefdesbeet.
 
Ik neem natuurlijk ook mijn Odetje mee! Ook Odette kwam in stukjes binnen. Namelijk met een bekkenbreuk en een versplinterde heupkop. Na een ingreep en een lange revalidatie doet zij het fantastisch. Volgens de dierenarts gaat zij hier helemaal geen hinder van ondervinden! Odette is een heel vrolijk, speels, pittig maar enorm zachtaardig meisje.  Ze gaat ook graag knuffelen met de mensjes, maar ze is vooral mijn bestie! Spelen en ravotten kan ze als de besten.  Allemaal dankzij mijn goede zorgen, natuurlijk. Uuuuren heb ik naast haar gelegen toen ze in de bench moest rusten, daarom willen wij ook voor altijd samen blijven.
 
Wil jij ons een gouden binnenhuismandje bieden? Vul dan zoefzoef het aanvraagformulier in! Intussen gaan wij de boel hier nog wat op stelten zetten! Tot binnenkort?

Wil je Bounty en Odette adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier