Caro is niet meer ter adoptie!!

Knuffelige Caro

Hallo daar lieve mensen! Ik ben Caro, een schattig zwart kattinnetje van bijna 13 weken oud. Met mijn sprankelende oogjes en donzige vacht ben ik klaar om jullie harten te veroveren! Ik barst van de energie en ik ben altijd in voor een avontuur. Ravotten, klimmen, spelen met balletjes of de achtbaan, noem maar op, ik doe het allemaal met plezier! Maar na al dat spelen, vind ik het ook heerlijk om te knuffelen en in slaap te vallen op je schouder of op een zacht dekentje.

Ik ben een nieuwsgierig katje en ik ben al dikke vriendjes met een kater van 2 jaar oud. Daarom zoek ik een nieuwe thuis waar al een sociale, speelse kat aanwezig is, zodat we samen lekker kunnen spelen en ravotten! Ook kindjes vind ik helemaal prima, dus een gezinnetje met kinderen is voor mij geen enkel probleem.

Momenteel heb ik nog geen interesse om naar buiten te gaan, dus een binnenshuis kan perfect. Maar als jullie een tuintje hebben, vind ik dat ook prima, zolang ik maar lekker binnen kan blijven wanneer ik dat wil.

Binnenkort krijg ik mijn tweede vaccin en dan ben ik helemaal klaar om geadopteerd te worden. Dus als jullie op zoek zijn naar een lief en speels maatje om jullie gezinnetje compleet te maken, zoek dan niet verder, want hier ben ik!

Wil je Caro adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier