Doesjka en Bronx zijn niet meer ter adoptie!!

Bronx en Doesjka
 
Wij zijn Bronx en Doesjka! Zullen we ons kort voorstellen? 
 
Doesjka is een purrachtig poesje van 4 maanden oud, ze kneedt eindeloos koekjes en speelt zo veel mogelijk. Als ze bij je komt liggen doet ze dat liefst in je nek en zal ze zorgen dat ze nog wat verder kan kneden (soms met nageltjes = gratis accupunctuur). Soms is ze een beetje bang, zeker bij nieuwe mensen op nieuwe plaatsen, maar na een beetje geduld kan je op haar tempo eindeloos spelen en af en toe heel enthousiast knuffelen.
 
Bronx is een klein kadetje, een echt kater(tje) van 3 maanden oud, maar dat betekent zeker niet dat hij minder spelen wil! Hij werd ‘groot’ als papfleskitten en is dus helemaal niet bang van mensenhanden, hij durft zelfs goed te roepen als hij zijn mensen mist. Hij ontdekt graag vanalles en durft ook op alles te knabbelen, want er zou maar eens iets lekkers kunnen tussenzitten! Met Bronx erbij kan alles speelgoed zijn!
 
Samen schieten wij graag pijlsnel door het huis en halen we de zotste toeren uit! Tot we moe zijn, of toch even moe zijn, dan doen we wel graag een dutje in je schoot of op je hoofd, daar waar wij willen zitten. En dan gaan we weer verder met onze avonturen!
Op termijn hebben we waarschijnlijk wel graag een tuintje om in te gaan spelen als we wat groter zijn. 
 
Wil je ons graag beter leren kennen? Maak je dan alvast klaar voor twee knorrende kapoenen!

Wil je Doesjka en Bronx adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier