Dré en Bonnie zijn niet meer ter adoptie!!

Dappere Dré en Benieuwde Bonnie
 
Kiekeboe! Wij zijn 2 dappere en avontuurlijke zwarte kittens van ongeveer 12 weken en wij zijn bijna klaar voor ons eigen (t)huisje.
Ik (Dré) ben de lefgozer van ons twee. Mijn zusje Bonnie is wat rustiger en meer afwachtend maar ze volgt mij wel overal en speelt dan dapper mee. Mijn zusje kan je herkennen aan de knik in haar staart en een paar witte haartjes onder haar kin. Voor de rest lijken we als twee druppels water op elkaar! 
 
Onze dagen brengen we liefst door met het onderzoeken van alles wat we tegenkomen en ravotten. Zo van jihaaa, hebbes die zwiepende staart van de grote kat van ons opvangmoeke, en dan hop, die rare gele bol hebben we ook gevangen! Daarna moeten we natuurlijk lekker samen uitrusten. 
 
We hebben het zo druk met elkaar dat we nog niet vanzelf komen knuffelen met mensen. Met ons spelen mag je zeker wel! Soms lukt het onze opvangmama om ons op te pakken en dan slaat onze ronkmachine op hol en stopt ze pas als je ophoudt met die héérlijke aaitjes. We knuffelen dus wel graag, maar we moeten nog wat oefenen. 
 
 
We zijn niet bang van andere katten. Honden kennen we nog niet, maar gezien onze dapperheid zal dat waarschijnlijk ook wel lukken. Kinderen mogen er van alle leeftijden zijn, zolang ze maar met ons spelen.
Omdat we ons zo goed amuseren binnenshuis, hebben we geen tuin nodig.
 
Ben je op zoek naar 2 lieve, speelse nieuwsgierige kittens? Aarzel dan niet langer en vul ons adoptieformulier in. Misschien tot binnenkort!

Wil je Dré en Bonnie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier