Febe is niet meer ter adoptie!!

Fabulous Febe

Dag iedereen, 

Ik ben Febe, een kattin van ongeveer 5 jaar oud, en ik ben op zoek naar een nieuwe thuis voor mezelf!

In het begin heb je met mij wel wat geduld nodig. Ik ben er namelijk nog niet uit of echt wel alle mensen te vertrouwen zijn. Daarom neem ik graag mijn tijd om je eventjes beter te leren kennen en te zien of je mijn vertrouwen wel waard bent. In het begin zal ik me dus een beetje gaan verstoppen en van op een afstandje toekijken wie jij bent en wat je doet. 

Eén keer dat ik besloten heb om je toe te laten, ben ik een kat met een hartje van goud. Ik ben, al zeg ik het zelf, het wachten wel waard. Vanaf dat ik je goed genoeg ken en me veilig voel, kom ik graag mee knus knuffelen op de zetel en zal ik je overladen met liefde. Ik ben een trouwe metgezel, die graag dichtbij jou in de buurt blijft. 

1 ding moet ik wel toegeven, ik ben ook een klein beetje lui, en daardoor heb ik ook een klein beetje overgewicht. Ik moet de magie van speeltjes nog ontdekken zegt mijn opvangmams. Dan kan ik misschien wat meer rennen en zo een beetje fitter blijven. Voor de rest ben ik in prima gezondheid! 

Hebben jullie een rustige thuis, waar ik langzaam aan de kans krijg om jullie te leren kennen? En willen jullie graag een trouwe compagnon erbij? Voor mij liefst een thuisje zonder jonge kindjes (die zijn zo onvoorspelbaar) en met geduldige mensen. Andere dieren ben ik niet gewoon, dus dat probeer ik liever niet uit als het niet hoeft. Op termijn zou ik misschien wel graag terug buiten gaan spelen, als ik me helemaal thuis voel. 

Ik wacht geduldig op jouw adoptieanvraag!

Wil je Febe adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier