Felix is niet meer ter adoptie!!

Flodderige Felix

Hoi iedereen, Felix hier! Ik ben een zwart-wit katertje van 5 maanden oud. Een maand geleden werd ik helemaal in mijn uppie en zwaargewond gevonden door de mensen van ZIL. Ondertussen voel ik mij echter terug tiptop en ga ik op zoek naar mijn eigen nieuwe voor-altijd-thuisje. 

Ik ben een echte knuffelbeer eens ik je vertrouw. Zelfs toen ik gewond was, was ik niet weg te slaan van mijn aaitjes en knuffels iedere dag. Het allerliefst hang ik in de armen van de dochter des huizes terwijl zij studeert. Ik heb wel nood aan een rustige omgeving, onverwachte geluiden en bewegingen doen mij makkelijk verschieten en dan moet ik eventjes naar mijn verstopplekje crossen. Jonge kinderen zijn dus niet aan mij besteed. Andere huisdieren vind ik ook maar spannend en eng, dus allerliefst vind ik een rustige thuis voor mij alleen. 

Mijn favoriete hobby’s, naast knuffelen, zijn slapen en af en toe eens goed spelen zoals het een jonge kat als mij betaamt. Als je belooft dat je mij voldoende aandacht gaat geven en met mij gaat spelen, heb ik niet noodzakelijk behoefte aan een tuintje. 

Heb jij zo’n mandje voor mij? 

Wil je Felix adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier