Féliz

Fenomeen Féliz 
 
Hoi iedereen, ik ben Féliz, een katje met een stevige rugzak en een uitgebreide handleiding. Ik ben nu 9 jaar oud, maar ik heb er al een stevig verleden op zitten.  Ik heb al twee baasjes gekend, maar ben bij ZIL terecht (en terug) gekomen omdat ik agressie begon te vertonen naar mijn personeel toe.
 
Ik ben er niet trots op, maar ik heb nooit goed geleerd hoe ik met mijn angsten en frustraties moest omgaan, dus dat kwam er op een totaal verkeerde manier uit. Momenteel heb ik bij mijn opvanggezin grote stappen vooruit gezet. Ik heb de taal van het opvanggezin leren spreken en we communiceren nu op een beleefde en duidelijke manier. Daarom probeer ik nu nog eens opnieuw om nu echt mijn furrever home te vinden. 
 
Ik hou van aandacht en kom geregeld aaitjes vragen. Ik heb geleerd hoe ik bepaalde dingen correct moet vragen en ik heb geleerd dat er ook andere oplossingen zijn dan aanvallen in stressvolle situaties. Ik kom van ver, maar ik heb zoveel vooruitgang gemaakt de laatste maanden! 
 
Wat ik echt nodig heb in mijn nieuwe thuis, is een plekje voor mij alleen, waar ik me kan terugtrekken als het even te druk wordt. Dit moet een veilig plekje zijn, waar ik niet gestoord wordt door mensen of andere dieren. Hoewel ik wle nieuwsgierig ben naar de buitenwereld, is het voor mij beter om binnen te blijven (buiten gaan zou teveel stress met zich meebrengen). Ik heb geen nood aan contact met andere dieren, dus een rustig plekje voor mij alleen zou ideaal zijn. Moest er toch een katje of hondje aanwezig zijn, mag dit, maar de andere dieren moeten mijn grenzen respecteren en mij met rust laten. 
 
Ik ben in prima gezondheid, buiten dat ik wat sukkel met artrose, daar moet ik medicatie voor nemen. 
 
Ik zoek dus iemand die mijn unieke taal wil leren spreken en mij de tijd, ruimte en rust kan geven die ik nodig heb om open te bloeien. Als dat lukt, beloon ik je met superveel liefde van mijn kant terug. Als je mij een kans wil geven, vragen we wel dat je een aantal keer op bezoek komt bij mij zodat we onze communicatie op elkaar kunnen afstemmen en we kunnen zien dat onze karakters goed matchen. 
 

Geef jij mij een nieuwe kans op eeuwig geluk? 

Wil je Féliz adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier