Flor en Feline zijn niet meer ter adoptie!!

Flor en Feline

Hoi daar, wij zijn Flor en Feline, twee prachtige black beauties!

Al ongeveer 6 jaar zijn wij een onafscheidelijk paar. Als broer en zus hebben we onze verschillen, maar we spelen ook echt graag met elkaar. 

Ik, Flor, ben een echte charmeur en zal je hart veroveren met mijn kopjes en gekke grillen. Als macho man zal ik het terrein verkennen voor mijn zus en sta ik altijd vooraan in de rij als het etenstijd is 😉

Ik, Feline, ben een eerder verlegen meisje. Maar ‘s avonds, als het rustig is, ben ik wel degene die gezellig mee de zetel in glijdt met jullie. Helaas mis ik een oogje, maar dat houdt me helemaal niet tegen om mijn stoere blik boven te halen! 

Allebei hebben we al onze tandjes moeten laten trekken, dus we eten onze brokken nu gewoon op zonder knabbelen, dat lukt ook prima. . 

Wij zijn een fijne binnenthuis gewend en verlangen er ook niet echt naar om naar buiten te gaan. Zolang we genoeg aandacht en speeltjes en gezelschap krijgen, amuseren we ons prima binnen. Té druk hoeft het voor ons niet te zijn, we houden wel van een relatief rustige thuis, dus een echt druk gezinsleven is waarschijnlijk geen goeie match voor ons. 

Kan jij onze dubbele dosis zwarte schattigheid aan? Vul dan snel onze adoptie-aanvraag in! 

Wil je Flor en Feline adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier