Foeksia is niet meer ter adoptie!!

Florissante Foeksia

Hoi! Ik ben Foeksia, een prachtige, grijs-zwart getijgerde kattin van zeven jaar oud. Voor ik bij ZIL kwam, sprak ik Japans. Ik ben dus nog Nederlands aan het leren en ik weet soms nog niet zo goed wat je bedoelt. Ook ben ik nog wat verlegen en wacht ik de situaties een beetje af, en ik zal steeds duidelijk aangeven wat ik wel en niet graag heb. Toch houd ik van gezelschap, knuffelen hoeft niet, maar oh wat ben ik graag in jouw buurt. 

Naar de dierenarts ga ik echt niet graag (ik heb je gewaarschuwd)! ik denk dat het beter is dat deze meneer of mevrouw in de toekomst naar ons thuis komt, dat bespaart ons beide zeker wat stress! Snoepjes eet ik als de beste, life is candy, daar doe ik werkelijk alles voor! Ook spelen is mijn lang leven, haal een hengel boven en ik rol, spring en sprint als de allerbeste. 

Interesse in de buitenwereld heb ik momenteel helemaal niet, zelfs een trap nemen lijkt me echt heel akelig (een trap…wat is dat?). Ik blijf liever lekker in mijn gezellig cocoontje en ben niet echt de grootste ontdekkingsreiziger. Ik kom graag terecht in een rustig gezinnetje zonder andere dieren die mijn kattengedrag goed kunnen lezen en me de nodige tijd geven om mijn plekje in het gezin te vinden. 

Heb jij nog een gouden mandje voor mij? Vul dan snel het adoptieformulier in! 

Wil je Foeksia adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier