Freya en Otje zijn niet meer ter adoptie!!

Freya en Otje

Zotte ZILse Zusjes Freya en Otje

Hi iedereen, mijn naam is Freya. Ik ben een pittige jongedame van ongeveer 9 weekjes. Met mijn tijgerpelsje met mokka vlekken en mijn lichte oogjes, laat ik ieders hartje smelten. Ik ben een echte speelvogel. Ravotten met mijn zusje Otje de hele dag lang, zalig!! In het begin moest ik wel nog even wennen aan die grote mensen, maar als je mij genoeg tijd en ruimte geeft dan groei ik meer en meer naar je toe. Nu hou ik wel van soms wat knuffeltjes bij mijn opvangmoeke, maar racen en worstelen met mijn zusje is veel leuker. Heb jij een groot huis met een tuin waar je mij graag voor altijd wilt verwennen? Stuur dan maar snel een berichtje.

Hallookes iedereen, Otje hier. Mijn naam spreekt al voor zich, ik ben een echte kapoen. Mij zie je niet stilzitten hoor, ik word wereldkampioen in racen en worstelen. Echt een stoere madame met best wel wat pit, zo kun je me wel noemen. Ik ben iets minder verlegen dan mijn zusje en kom wel af en toe eventjes naar jou voor wat flebbekes. Genieten!! Samen met mijn zus zou ik graag in een groot huis wonen, waar we veel ruimte hebben om rond te lopen. Wat spelen in de tuin, dat zie ik ook wel zitten.

Wil je Freya en Otje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier