Jordan en Boots zijn niet meer ter adoptie!!

Jordan en Boots

Dag lieve mensen!
Boots aan het woord hier.
Ik ben een superlief, aanhankelijk, donker gemarmerd katertje van bijna 3 maanden oud.
Ik volg mijn opvangmama overal en wil liefst de hele dag knuffelen en geaaid worden.
Spelen met balletjes, met dopjes, met de achtbaan en met de hengel vind ik geweldig.
Klimmen doe ik tot in het hoogste mandje van de krabpaal.
Ik schreef al dat ik superlief ben en graag gezelschap heb maar… eten doe ik alleen. Anders grom ik.
 
Mijn brother-from-another-mother Jordan laat ik ook graag eventjes aan het woord:
Hallo allemaal, mijn naam is Jordan. Ik ben een lief, ros gemarmerd katertje van bijna 3 maanden oud. Hoewel ik in het begin een beetje op een afstandje blijf, kan ik, eens ik je vertrouw, enorm genieten van aaitjes en knuffeltjes. Ik klim meestal tot in het één na hoogste mandje van de krabpaal want het hoogste is voor Boots 😉. Spelen doe ik ook supergraag, maar ik kijk meestal eerst even de kat uit de boom. Meestal beginnen de andere katjes te spelen en als ik dan zie hoe plezant het is, doe ik mee. Alles is dan goed: de hengel, de achtbaan, dopjes, balletjes,…
 
Waar we nu wonen, spelen we graag met de oudere katjes en het dochtertje van onze opvangmama. Ook van hondjes zijn we niet noodzakelijk bang. 
Hebben jullie misschien een leuk voor-altijd-plekje voor ons? 
 
 

Wil je Jordan en Boots adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier