Julian en Millie zijn niet meer ter adoptie!!

Julian en Millie

Wij zijn Julian (getijgerd) en Millie (zwart), twee broertjes van ongeveer 3 maanden oud.  

Ik, Millie, ben een echt patééke! Ik doe niets liever dan spelen met de hengel of achter een leuk balletje aanhollen en ga er dan ook helemaal voor. Soms ben ik zo hard aan het spelen, dat ik Julian bijna omverloop! Daarnaast zoek ik ook graag knusse plekjes op voor mijn dagelijkse dutjes. Naast spelen en dutjes doen, geniet ik af en toe ook al eens van een aaitje. Je hoort dan mijn motoortje draaien. Wel zachtjes aaien hoor, anders verschiet ik nog een beetje!  

Ik, Julian, ben nog wat verlegen. Ik heb dan ook wat tijd nodig om je te leren kennen, voor mensen die ik nog niet zo goed ken ga ik mij verstoppen. Je kan mij wel verleiden met een speelhengel om weer tevoorschijn te komen. Dan kom ik helemaal los en ga op in het spelen. Soms geniet ik er ook van om op een afstandje toe te kijken hoe Millie speelt. Ik hou er wel van om het rustig aan te doen en op mijn gemakje de wereld te verkennen. Soms verschiet ik nog wel eens, dan ga ik me snel terug verstoppen of durf ik eens te blazen. Dan laat je mij best eventjes met rust. Momenteel vind ik aaitjes nog niet zo leuk maar wie weet komt dit nog wel… 

Aangezien wij het liever niet te druk hebben, zouden wij het wel leuk vinden om in een rustig gezinnetje terecht te komen zonder of  met al wat oudere kinderen. Een thuis waar wij veel liefde en tijd krijgen om open te bloeien en de wereld verder te ontdekken. En mag daar misschien ook een tuintje bij, dat lijkt ons wel plezant om later de wereld verder te verkennen!

 

Wil je Julian en Millie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier