Jupille en Thula zijn niet meer ter adoptie!!

Jupille en Thula

Hoi hoi, Jupille hier, ik neem even het woord om ons voor te stellen, want mijn zusje Thula is wat meer verlegen. 

Ikzelf kleed me liefst in het zwart en ik ben al behoorlijk sociaal toe naar mensen eens ik ze ken. Ik word graag geaaid en zal je dat zeker laten horen met de vele ronkjes die ik dan op je afvuur! Naast genieten van wat menselijke aandacht ben ik ook (zoals het een kitten betaamt) beoorhlijk speels, energiek en nieuwsgierig.

Mijn zusje Thula, in het zwart-wit, is veel meer verlegen en nog niet helemaal gewend aan mensen om haar heen. Zij verstopt zich graag zodat ze je van op een afstandje in het oog kan houden, want nieuwsgierig, dat is ze wel hoor. Als er geen mensen in de buurt zijn, is zij de snelste renner onder ons. Boven/onder/tussen/op, niets is dan te moeilijk voor haar!

Wij zoeken een nieuwe thuis waar we lekker kunnen rondrennen en waar Thula een paar verstopplekjes krijgt om alles in het oog te houden. Een tuin om later in te kunnen ravotten is zeker een plusplunt. Voor kleine kindjes in huis, zijn we wat te verlegen en verschietachtig, grotere kinderen zullen geen probleem zijn. We hebben nog nooit andere katten (buiten eigen familie) of honden ontmoet, dus we weten niet of we dat leuk zouden vinden in onze nieuwe thuis.

Staat ons gouden mandje misschien bij jullie thuis? 

Wil je Jupille en Thula adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier