Kamil is niet meer ter adoptie!!

Kameraad Kamil

Hallo daar! Ik ben Kamil, een prachtige kater van 10 jaar oud. Ben ik niet knap?

Ik hou van knuffelen en aandacht, iets wat ik nooit te verlegen ben om te vragen. Spelen is ook een van mijn favoriete bezigheden; geef mij een hengel, een pluimpje, of laat me ravotten in mijn kattentunnel, en ik ben de gelukkigste kat op aarde.

Ik floreer het best in een rustige omgeving, zonder te veel drukte en lawaai. Daarom denk ik dat een thuis zonder kleine kinderen (jonger dan 8 jaar) en andere huisdieren ideaal voor mij zou zijn. Zo kan ik in alle rust genieten van de vredige sfeer en alle liefde. Ik heb ook wel een eigen willetje, neen is neen en daar moet mijn nieuwe baasje zich wel aan houden en mij met rust laten als ik liever eventjes op mezelf wil zijn. 

Ik moet 1 keer per dag (altijd rond hetzelfde uur) een pilletje krijgen dat ik de rest van mijn leven zal moeten blijven nemen. Als ik mijn medicatie niet neem ga ik heel veel (te veel) drinken, dus dan voel ik me niet top. Maar no worries, mijn opvangmams legt je precies uit hoe je dat gedaan krijgt en waarom ik ze nodig heb. Voor de rest voel ik me nog kiplekker. En omdat ik gezegend ben met een prachtige lange vacht, heb ik regelmatig een borstelbeurt nodig om er op mijn best uit te zien.

Mijn opvangmama zegt altijd dat ik een superlief schatje ben, en ik kan niet wachten om al die liefde te delen met mijn nieuwe familie. Ik kijk al uit naar ons leven samen vol knuffels, speelsessies en liefdevolle momenten.

Wil je Kamil adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier