Kapitein Snorrepoes zijn niet meer ter adoptie!!

Kapitein Snorrepoes

Ben je op zoek naar een lieve knuffelaar?

Dan moet je bij mij zijn! Kapitein Snorrepoes is de naam, een 1-jarige getijgerde kater met een héél hoge aaibaarheidsfactor. 
Ik ben graag in je buurt en als het even kan, lig ik graag bovenop jou zodat je me heel gemakkelijk kan aaien. Dat is immers mijn favoriete bezigheid, samen knuffelen…
 
Ik ben niet verlegen of schuw en ik zal in mijn nieuwe thuis onmiddellijk op mijn gemak zijn. Ook met andere katten kan ik het prima vinden, met honden zal ik meer tijd nodig hebben. Ik kan ook alleen mijn draai vinden, alles is prima voor mij.
 
Wel zou ik graag in een tuin mijn pootjes kunnen strekken en de buitenlucht opsnuiven. Het enige wat ik echt niet graag heb, is opgepakt worden. Dus liefst geen kleine kinderen voor mij. Ik kom zelf wel naar je toe als je me roept om bij jou te komen liggen.
 
Mijn opvangmama zegt dat ik kan snurken maar dat geloof ik niet hoor!
Ze zegt dat ik de allerliefste ben, dat ik ook kan lachen, mooie snorharen (tweekleurig) heb en lieve groene kijkers heb. Volgens mij is ze stiekem een klein beetje verliefd op mij. 
 
Vooraleer ik mag verhuizen, moet ik nog een eventjes op check-up bij de dierenarts om te onderzoeken of ik wel of niet een lichte hartruis heb (zodat dat verder opgevolgd kan worden indien nodig).
 

 

Wil jij net zoals mijn opvangmama verliefd worden op mij? Vul dan mijn adoptieformulier in en wie weet zien we elkaar snel in het echt. 

 

Wil je Kapitein Snorrepoes adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier