Kuro is niet meer ter adoptie!!

King Kuro

Kuro (gepaster aangesproken als King Kuro) is een charmante zwarte kater van 3 jaar met een levendige persoonlijkheid. Hij is een echte babbelaar en laat graag van zich horen. Zijn speelse karakter maakt hem een geweldig gezelschap, zowel bij volwassenen als kinderen. Hij is dol op knuffelen en geniet ervan om in de buurt van zijn menselijke vrienden te zijn. King Kuro geniet er enorm van om in zijn koninkrijk rond te dolen en zijn onderdanen om aandacht te vragen.

Kuro is nog nooit buiten geweest, maar heeft wel veel interesse in de buitenwereld. Een veilige omgeving, zoals een afgeschermde tuin zou hem de mogelijkheid geven om veilig van de buitenlucht te genieten. Hij heeft weinig interesse in andere katten en reageert niet zo goed op hun gezelschap. Daarom is het waarschijnlijk het beste om Kuro als enige koning, euhm kat, in huis te nemen. Hoewel zijn reactie op honden niet bekend is, denken we dan ook dat een huishouden zonder honden beter bij hem past.

Hij heeft een heel goede eetlust en houdt enorm van kip en tonijn. Hij heeft ook een avontuurlijke kant en is altijd op onderzoek uit. Hij zou het geweldig vinden om in een stimulerende thuis terecht te komen waar hij zijn onschuldige kattenkwaad volledig kan uiten.

Heb jij nog zo’n plekje voor onze King Kuro?

Wil je Kuro adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier