Kuzko is niet meer ter adoptie!!

Knuffelbeer Kuzko
 
Hallo! Ik ben Kuzko, een superlieve kater van 5 jaar oud en op zoek naar een nieuwe thuis. 
 
Ik ben dol op knuffelen, dus al je een lege schoot hebt, ben ik je man! Ik kom graag bij je liggen en vraag op tijd en stond mijn aadacht. Andere katten en honden zijn geen probleem voor mij, ik ben een allemansvriend, heel zachtaardig en speels, maar respectvol zonder mij te laten doen. Maar je moet wel rekening houden met mijn ‘plusje’ moesten er andere katten in huis zijn, zie hieronder. 
 
Ik heb in mijn nog jonge leven ook wel al wat pech gehad. Ik werd gevonden met een stevige bekkenbreuk en moest daarvoor geopereerd worden. Hier heb ik een grappig loopje aan over gehouden, maar ik kan alles doen wat een normale kat doet. Daarnaast heb ik in mijn straatjaren blijkbaar ook een “plusje” opgelopen. Ik heb FIV en dat betekent dat je mij medisch iets beter zult moeten opvolgen dan een andere kat. Momenteel ben ik echter nog topfit en zoek ik een fijne thuis waar ik binnen kan blijven. Lees zeker wat meer over FIV hier: http://zwerfkatinleuven.be/adoptie
 
Wil jij ook een kater in huis die je begroet als je thuiskomt en vol enthousiasme komt vragen hoe je dag geweest is? Om daarna gezellig te crashen in de zetel samen? Dan ben ik misschien wel jouw droomkat! 
 

Wil je Kuzko adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier