Leni en Lotje zijn niet meer ter adoptie!!

Leni en Lotje
 
Leni (tijgerpoes, anderhalf jaar) en Lotje (tijgertje met rosse plek) zijn moeder en dochter en gaan samen op zoek naar een nieuwe thuis. Leni is in onze opvang bevallen van maar liefst 7 kleintjes en zij heeft zich ontpopt tot een modelmama. Ze is een superlieve kat met een hart van goud, voor haar kleintjes, maar ook voor mensen. Ze is heel sociaal naar mensen toe, ook naar kinderen en kan dus echt met iedereen overweg. Na het zware mama-werk mag ze nu op zoek naar een nieuwe thuis, maar alleen is maar alleen en dus neemt ze graag dochter Lotje mee.
 
Lotje is een energiek kitten die goed haar plan kan trekken. Ze speelt graag met alles dat voorhanden is: balletjes, muisjes, Leni haar staart,… Op tijd en stond neemt ze ook de tijd voor een dutje, meestal op een hoopje met broers en zussen. 
 
Oh ja, Leni is wel een soort van ontsnappingskoningin. Zij wringt zich door de kleinste spleetjes, doet deuren open als het moet, om je toch maar door het huis te kunnen volgen. Ze babbelt ook heel graag en vindt het fijn als je dan terug babbelt. Daarnaast is Leni ook best een kieskeurige eter, die wel altijd honger heeft, maar voor veel dingen haar neus optrekt. Door haar minder goeie eetgewoontest, heeft ze ook wat last van haar darmpjes af en toe (daarvoor krijgt ze probiotica). 
 
We zoeken voor Leni en Lotje een thuis met een tuin waar ze op termijn buiten kunnen gaan spelen. Ze zijn sociaal naar alle mensen toe, dus kinderen zijn geen enkel probleem. Andere katten zijn er beter niet in huis, honden kennen ze niet. 
 
Hebben jullie toevallig nog zo’n thuisje? 

Wil je Leni en Lotje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier