Lino en Daisy zijn niet meer ter adoptie!!

Lino en Daisy

Hoi! Wij zijn Lino en Daisy, een broer en zus duo dat niets liever wil dan samen een nieuw avontuur beginnen in een liefdevolle thuis. We zijn zes maanden jong, vol energie, speelsheid en liefde. 

Ik, Lino, ben de avontuurlijke van ons tweeën. Ik neem graag het voortouw en zorg ervoor dat Daisy en ik altijd iets leuks te doen hebben. Mijn prachtige vacht heeft af en toe een kambeurt nodig om er op mijn best uit te zien. 

Daisy, mijn zusje, is iets voorzichtiger en komt liever zelf naar je toe om aaitjes te vragen. Ze is niet zo’n fan van opgepakt worden, maar laat dat je niet misleiden, ze is net zo’n mak, lief lammetje als mezelf als je haar grenzen respecteert. 

Wij maken ons niet druk om andere huisdieren, iedereen kan onze vriend worden, kat of hond. Wel hebben we allebei hypoallergene voeding nodig om onze darmpjes gezond te houden. Maar dat geeft ons niet hoor, ook lekker, die speciale brokken. 

Wij zijn op zoek naar mensen die ons een plekje kunnen bieden waar we kunnen groeien, spelen en knuffelen. Ben jij klaar voor onze dubbele dosis liefde, charme en energie? 

Wil je Lino en Daisy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier