Lobke is niet meer ter adoptie!!

Lieve Lobke
 
Dag iedereen, ik ben Lobke. Ik ben een senior kattinnetje van 16 jaar oud, dat kan al tellen he! 
 
Met mijn leeftijd komen natuurlijk een paar kleine mankementjes, daar komen we nog wel op terug, maar mijn opvangmams had gezegd dat ik eerst wat over mijn karakter moest stoefen. Mijn opvangmama zegt namelijk dat ik 1 van de liefste katten ben die ze ooit al tegen gekomen is (en die komt veel katten tegen hoor). Ik heb een hartje van goud en ik ben een echte schootkat. Zet je neer in de zetel en ik leg mij erbij, liefst lekker warm boven op je schoot. En dan begint het ronkconcert, ik kan uren aan een stuk spinnen en als ik mag, blijf ik dan ook liefst uren op je schoot liggen. Heerlijk vind ik dat! 
 
Daarnaast doe ik vooral veel dutjes, na 16 jaar buiten leven is zo’n lekker zacht kussen of een warme zetel zalig om in te soezen. Echt heel actief spelen doe ik niet meer, maar ik durf toch nog wel eens achter een balletje aan lopen op een goeie dag. Van gekke geluiden of plotse bewegingen verschiet ik nog wel makkelijk. Ik heb lang buiten geleefd en ben al die binnenhuis geluiden zoals printers, stofzuigers, deuren,… nog niet helemaal gewoon. Daarom zoek ik ook een rustige thuis, zonder jonge kindjes, waar ik me op mijn gemak kan voelen. Andere katten vind ik ook niet zo tof, dus liefst alle aandacht voor mij alleen. 
 
Zoals jullie op mijn fotootje kunnen zien, is mijn rechteroog niet meer wat het moet zijn. Door dat oogje zie ik zo goed als niks meer doordat ik heel lang met entropion heb rondgelopen (zoek dat maar eens op, niet leuk). Maar gelukkig is dat hier bij ZIL gerepareerd en zie ik nog perfect met mijn andere oogje, dus ik heb hier nauwelijks last van. Het enige dat je zal merken is dat ik iets makkelijker verschiet als dingen van rechts komen (zoals aaiende handen) omdat ik ze niet zie aankomen. 
Daarnaast heb ik ook last van artrose aan mijn achterpoten en rug. Daarvoor krijg ik dagelijks medicatie, die ik netjes opeet als je het onder lekker natvoer mengt. De medicatie die ik nu krijg kost je nog geen 1 euro per dag. 
Verder was mijn bloedonderzoek prima in orde voor een dame op mijn leeftijd, dus ik hoop nog enkele jaren mee te kunnen gaan met de juiste verzorging en veel liefde.
 
Hebben jullie nog een plekje op schoot vrij voor mij? 
 
P.S. Omdat Lobke een dame op leeftijd is, wordt haar adoptiebijdrage verlaagd naar 160 euro. 

Wil je Lobke adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier