Loki en Lydia zijn niet meer ter adoptie!!

Loki en Lydia

Hoi, wij zijn Loki & Lydia! Ikzelf, Loki, neem graag even het woord zodat ik mezelf en mijn zusje kan voorstellen. Mijn zusje en ik lijken nogal op elkaar, al heb ik wat langer haar en heeft zij een mooie krul in haar staartje. Wij houden heel erg van rondrennen tot onze oogjes toe vallen, eten tot onze maagjes vol zitten, en slapen tot wanneer ons batterijtje weer opgeladen is. 

Prrr’en doen we ook meteen, want niets beter dan aaitjes op ons kopje, toch? Wij zoeken een nieuwe thuis, waar wij voor eeuwig kunnen blijven, liefst met een tuintje, zodat we naar buiten kunnen als we wat groter zijn. 

Heb jij interesse in wat extra leven in huis met ons erbij? Vul dan snel onze adoptieaanvraag in!

Wil je Loki en Lydia adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier