Marie is niet meer ter adoptie!!

Marie

Dag lieve mensen

Ik ben Marie (voor mijn mama ben ik Marieke). Een lieve jonge kattin van 9 maanden oud. De eerste weken was ik heel erg bang. Bij het minste dat ik hoorde of zag, verstopte ik me in een hoekje. Met veel vallen en opstaan leerde ik dat aaien en knuffels krijgen eigenlijk best heel leuk is. Zo leuk dat ik nu naast mijn mama ga liggen, en mijn motortje laat draaien op nummer 10.

Ik ben nog heel jong en speel met alles wat op mijn pad komt, ook met mijn soortgenootje hier in huis. Een muisje, balletje, de kattentunnel, de ballenbaan, de hengel, pluimpje en ga zo maar door. Ik kijk graag naar de vogeltjes en zing dan een liedje. Het liefst van al wil ik naar buiten.

Kindjes vanaf 6 jaar komen hier ook veel op bezoek bij mijn ZIL mama. Heel leuk is dat, want ze lezen verhaaltjes voor mij. Ik ben wel nog heel bang van mensen en geluiden die ik niet ken. Maar geef me tijd en dan komt dat allemaal dik in orde !

Ik ben nu op zoek naar een gouden mandje waar er al een ander jong katje woont zodat we samen kunnen spelen. Want ik zit niet graag alleen. Mag ik bij jou komen wonen ?

Wil je Marie adopteren? Vul dan snel haar adoptieformulier in!

Wil je Marie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier