Marley is niet meer ter adoptie!!

“Good to be looooooved” Marley

Hey people,

Ik ben Marley, een chille kater in de herfst van mijn leven. Met 15 jaar op de teller heb ik al heel wat gezien. Mooie, en minder mooie dingen. Zo heb ik zelfs een tijdje op straat gewoond… Maar nu ben ik dus helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, met een fantastisch gezinnetje.

Ik ben op zoek naar een rustige, liefdevolle thuis met een tuin. Binnenshuis ben ik ook helemaal in mijn sas. Ik voel me overal op mijn gemak, zolang mijn gezin maar van me houdt en goed voor me zorgt. Het is wel belangrijk dat ik buiten kan, want alleen binnen leven is voor mij geen optie. Sappige grassprietjes onder mijn poezelige voetjes voelen, is pure relaxatie voor mij.

Ik kan het vinden met alle mensen, van 0-99 jaar. Zolang ik maar liefde krijg. Die je trouwens dubbel en dik terugkrijgt, want ik ben een geboren knuffelkater! Ik hou van gezelligheid en kruip het liefst zo dicht mogelijk bij je aan.

Ik heb nog niet echt samengeleefd met andere dieren maar volgens mij kan ik het wel vinden met de meeste katten. Honden ken ik nog niet, maar als ze lief zijn tegen mij klikt het misschien ook wel?

Ondanks mijn leeftijd ben ik nog jong van geest. Leeftijd is maar een getal, toch? Mijn schildklier werkt wel niet meer zo goed, maar met de juiste medicatie voel ik me kiplekker. Door mijn rijpere leeftijd, mag het allemaal op ’t gemak en heb ik dus af en toe nood aan een dutje, het liefst dicht bij jou.

Ik volg het levensmotto van mijn naamgenoot dan ook he-le-maal: “Love the life you live. Live the life you love.”

Good to be looooooved! Oh, yeah! To be loooooved!

Wil mij een nieuw, gezellig en liefdevol hoofdstuk geven? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in.

Wil je Marley adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier