Max m zijn niet meer ter adoptie!!

Señor Max

Hallo, mijn naam is Max. ¡Hola, mi nombre es Max! Ik ben oorspronkelijk een Spaans zwerfkatje, maar woon ondertussen al even in België. Ik ben een volwassen katje van 7 jaar, dus een siesta hier en daar (of de hele dag) is dan ook waar ik enorm van geniet.  

Ik ben normaal gezien heel aanhankelijk naar mensen, maar heb wel even tijd nodig om los te komen. In het begin durf ik dus wel eens naar je te blazen of miauwen uit schrik. Ik zal je echter nooit kwaad doen, krabben of bijten, maar zal juist eerder angstig een verstopplekje zoeken waar ik op mijn gemak kan zijn. En als je mij hier rustig benadert of lieve woordjes toespreekt, laat ik je toe om mij te aaien waarna ik je ga verwennen met lieve ronkjes. Ik geniet dan ook echt van knuffels, maar wel graag in een knus en verscholen hoekje (bijvoorbeeld een overdekt mandje of een schuilkamertje in een krabpaal).  

Ik ben met weinig tevreden en heb niet veel ruimte nodig. Aangezien ik er vroeger wel een vrij leventje op nahield als zwerfkat, zou ik een tuintje op termijn wel fijn vinden om verder op ontdekking te gaan. Ik ben dan ook best nieuwsgierig eens je me beter leert kennen. Op mijn eigen tempo ga ik dan op verkenning in huis en schuw ik een spelletje niet. Dan durf ik ook uit het niets bij je in de zetel kruipen voor een knuffelsessie. 

 

Ik kom graag terecht in een gezin dat mijn rust respecteert en ook begrijpt wanneer ik schrik heb – en dat ik eigenlijk net dan ook behoefte heb aan wat liefde, warmte en een aaitje. Ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en een plekje in jullie thuis te veroveren! Rrrrrrr! 

 

Wil je Max m adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier