Max v zijn niet meer ter adoptie!!

Curieuzeneuze-Max

Hoi, ik ben Max, een kattinnetje van 8 jaar oud. Mijn tijgerprint met bruin en zwart staat me beeldig (al zeg ik het zelf), al zijn mijn pootjes wat aan de korte kant blijkaar. Gelukkig vind iedereen dat heel erg schattig aan mij.  

In het begin ben ik wel wat onzeker, dan wil ik eventjes alleen zijn. Maar dat duurt niet super lang, want ik ben heel curieus… en wil alles gaan onderzoeken.

Als je me beter leert kennen merk je dat ik een lieve, rustige en stille kat ben, maar ik wil zeker wel geëntertaind worden. Ik hou van spelen, uit het raam kijken en mijn opvangmama overal volgen (ook ‘s nachts mag ik lekker bij haar slapen, heerlijk). Waar ik niet van hou is helemaal alleen zijn. Dus ik zou graag baasjes hebben die veel thuis zijn of een kattenvriendje erbij waar ik me mee kan amuseren. Een langzame introductie is dan wel nodig, want mijn opvanggezin heeft nog niet getest hoe ik met andere katjes ben.

Ik kan niet wachten om naar buiten te gaan. Ik kijk elke dag uit het raam en ben jaloers als ik mijn opvangmama in de tuin zie zonder mij. Een huis met een tuintje lijkt mij de hemel op aarde! Kleine kinderen zijn dan weer eerder niet aan mij besteed, want ik vind het niet leuk om langdurig of op een bepaalde manier geaaid te worden en dat laat ik ook duidelijk merken. Bovendien hou ik wel van een rustigere omgeving.

 

Dus, als je op zoek bent naar een lieve kat met een geweldig karakter die super veel van je gezelschap zal genieten, dan ben ik perfect voor jou! Tot binnenkort?

 

Wil je Max v adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier