Milly v zijn niet meer ter adoptie!!

Mega Milly

Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet. Het is Mega Milly! Een super lief en energiek katje van anderhalf jaar. 

Mega Milly pakt het allemaal op haar eigen tempo aan. ‘s Avonds komt ze het liefst van al knuffelen bij jou in de zetel, overdag wil ze soms geen aandacht, soms komt ze wel aaitjes vragen. Een zelfstandig katje dus, maar laat haar niet té lang alleen, want dan trekt ze haar keel open voor een waar concerto. Het lijkt dan alsof er iets echt goed mis is, maar nee hoor, dan heeft ze gewoon te lang op haar aaitjes moeten wachten. 

Mits een langzame en correcte introductie kan Milly wel met een ander katje overeenkomen, maar ze kan ook alleen geadopteerd worden. Een kattenvriendje zou soms leuk kunnen zijn om mee te worstelen, maar irriteert haar soms ook als ze eventjes alleen wil zijn. 

Verder zal Milly zeker ook iets laten weten als haar voerbakje (bijna) leeg is en heeft ze een gevoelig plekje aan haar staartbasis waar ze liever niet gekriebeld wordt. Dat laat ze je dan ook weten met een vriendelijk waarschuwingsknauwtje. Daarom plaatsen we haar niet bij een gezin met kleine kinderen. 

Milly is het buitenleven gewoon, dus op termijn is een tuintje waarschijnlijk welkom (hoewel ze in opvang momenteel niet veel interesse naar buiten vertoont). 

Mag ze misschien bij jou een concerto komen geven? 

Wil je Milly v adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier