Milow is niet meer ter adoptie!!

Spring-int-veld Milow 

Hallo ik ben Milow, een katertje van ongeveer 9 maanden oud. Ik ben een klein katje, maar het zou kunnen dat ik nog een beetje zal groeien.

Super lief en aanhankelijk noemen ze mij hier! Ik heb hen al horen fluisteren dat ze nog niet vaak zo een tof en toegewijd katje gezien hebben, dus dat is vast een heel groot compliment voor mij. Ik kom geregeld om knuffels vragen, ik zit graag op schoot en ik slaap ook super graag mee in bed als dat mag. Ik heb dus graag voldoende aandacht, maar daarnaast ben ik ook best wel zelfstandig.

Spelen is mijn lieve leven en ik speel dan ook echt met alles: balletjes, pluimpjes, de dop van een plastic fles, de veters die je aan het strikken bent,… De wereld is mijn grote speeltuin en op termijn zou ik het dus ook wel fijn vinden om op termijn buiten te kunnen gaan spelen. Ik ben lief naar iedereen, dus een gezin met of zonder kindjes, het kan allemaal voor mij. 

Wat ik wel echt nodig heb in mijn nieuwe thuis, is een jonge speelse soortgenoot. De katten bij mijn opvanggezin vind ik superinteressant en ik zou er zo graag mee spelen, maar ze willen maar niet… (de opvangpapa zegt dat zij altijd wat tijd nodig hebben om te wennen aan nieuwe bewoners, phoe, ze zien toch dat ik superlief ben). Dus in mijn nieuwe thuis is een jong, speels soortgenootje wel een must.   

Hebben jullie misschien zo’n fijne nieuwe thuis voor mij? 

 

Wil je Milow adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier