Minou is niet meer ter adoptie!!

Miauwende Minou

Miauwkes!

Ik ben Minou, een driejarige kerngezonde kattin, met een prachtige witte vacht en groene oogjes. Pas maar op dat ik je hart niet steel!

Toen ik aankwam bij mijn opvanggezin was ik zeer angstig. Nu ben ik losgekomen, maar ik kan nog steeds overdonderd worden. Als er nieuwe mensen in huis komen, verstop ik me al eens onder de zetel. Omdat kinderen jonger dan twaalf soms onvoorspelbaar zijn, ben ik op zoek naar een plaatsje zonder jonge kinderen.

Ik ben een echte speelvogel: kruipen onder de mat als een paracommando, sluipen, dribbelen met knikkers, plastic zakken attaqueren, rondrennen in huis, parkour doen enz. Ik ga graag op verkenning, een tuin is dus een must om mijn avontuurlijke kant te kunnen ontwikkelen.

Ik ben ook een sociale kat: als mijn opvanggezin eet zet ik me er graag bij op de lege stoel aan tafel; elke ochtend en avond sta ik klaar aan de deur om al spinnend kopjes te geven; ’s avonds nestel ik me mee in de zetel… Ik zoek dus een gezin dat me dagelijks de nodige liefde en aandacht geeft.

Communicatie is mijn sterke kant: als mijn nat kattenvoer op is, zal ik je al miauwend voor de voeten lopen met kopjes totdat je dit hebt aangevuld. Ook kir en spin ik in overmaat.

Samengevat zoek ik naar een plaatsje met de nodige stabiliteit, liefde en avontuur, zodat ik mij volledig kan ontpoppen tot de fantastische kat die ik al ben. Met andere katten kan ik eventueel wel vrienden worden als ze niet te dominant zijn. 

Hopelijk tot snel!

Wil je Minou adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier