Minouche is niet meer ter adoptie!!

Mooie Minouche
 
Ik ben Minouche, een kattin van ongeveer 3 lentes oud. Mijn mooie tricolore vacht is mijn trots en elke vos zou jaloers zijn op mijn fluffy staart! En ik ben niet enkel mooi aan de buitenkant, mijn persoonlijkheid mag er ook zijn (al zeg ik het zelf, maar mijn opvanggezin kan dat beamen hoor!). 
 
Ik hou van mensen. Elke dag heb ik dan ook mijn dosis knuffels en speeltijd met mijn favoriete menspersoon nodig. Als je mij aait, ronk ik zo luid dat ze het tot bij de buren zullen horen. Lang op schoot zitten is niet aan mij besteed, maar ik ben wel supergraag in de buurt om een babbeltje te slaan en mijn knuffels te incasseren. Af en toe ben ik ook wel eens graag alleen. Ik kan eventueel wel met een andere kat samenleven, op voorwaarde dat je ons goed en langzaam introduceert aan elkaar. 
 
Zelfverzekerd en nieuwsgierig ben ik zeker ook. Ik ben voorzichtig, maar niet te bang van nieuwe dingen en ik hou er ook wel van om op ontdekking te gaan. Een tuintje staat dus ook wel op mijn wishlist voor later, dan kan ik nog wat meer gaan exploreren. 
 
 
Heb jij nog wat tijd over om mij te knuffelen en met mij te spelen? 

Wil je Minouche adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier