Mozes en Izzy zijn niet meer ter adoptie!!

Mozes en Izzy
 
Heeej peeps! Wij zijn Mozes en Izzy, twee broers en 8 poten op 1 buik. Wij gaan dan ook samen op zoek naar een nieuwe thuis. 
 
Ik, Mozes, ben iets dapperder, dus laat me toe ons even voor te stellen. Zelf ben ik best een sociale kerel. Ik ben wel te vinden voor een knuffeltje en een aaitje op tijd en stond. En spelen met mensen of met andere katten vind ik ook de max. Ik heb mijn hart verloren aan lekker eten, en sta dan ook altijd als eerste in de rij als er iets te schnabbelen valt. 
 
Izzy, mijn broer, is wat schuwer dan mij. Hij bewaart momenteel nog een veiligere afstand van mensen en heeft nog wat tijd nodig om mensen voor de volle 100% te vertrouwen. Gelukkig geef ik hem het goede voorbeeld! Met lekkere snackjes of een leuk speeltje kan je hem wel overtuigen om wat dichter te komen voor een aaitje of een spelletje. 
 
Omdat Izzy nog wat moet wennen aan mensen, zoeken wij een iets rustigere thuis zonder al te kleine kindjes (grotere kinderen mogen zeker wel). Met andere katten kunnen we ook prima overweg, maar op honden hebben we het niet zo begrepen. 
 
Hebben jullie nog een leuke thuis voor ons twee? 

Wil je Mozes en Izzy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier